Reklamation, levering & retur

Reklamationer:

Ønsker du at reklamere over en vare, så følg dette link

 

Levering:

Vi bestræber os på at sende samme dag, hvis ordren er afgivet inden klokken 12.00. Alle varer sendes inden for en til to arbejdsdage. Under udsalgsperioder kan der forekomme længere leveringstid.

Leveringstid og omkostninger afhænger af det fragtfirma, der anvendes.

Danmark: 1-2 hverdage

Returneringer:

Vi tilbyder 30 dages returret fra den dag, du modtager din pakke. Varerne skal returneres ubrugte og i original stand og emballage. Vi forbeholder os retten til at afvise en returneret vare, hvis der er tegn på brug.


Så snart vi har modtaget og accepteret de returnerede varer, tilbagebetales beløbet. Vær opmærksom på, at tilbagebetalingen krediteres det kreditkort, der oprindeligt blev brugt til køb af varerne minus eventuelle skatter eller importafgifter.


Omkostningerne for returforsendelsen skal betales af dig og dækkes ikke af Konges Sløjd. Returneringen sker på egen risiko, og derfor anbefaler vi, at du opbevarer en postkvittering med trackingnummer for at bevise, at pakken er sendt, hvis den går tabt i posten.


RETURADRESSE


Att: Konges Sløjd
Textile Logistics Denmark Aps

Hi Park 441c

7400 Herning


Vær opmærksom på, at Konges Sløjd ikke bytter varer. Hvis du ønsker at ændre dit køb til en anden størrelse, farve eller stil, skal du følge returinformationen og derefter placere en ny ordre i vores webshop.

Are you in the right place?