Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Meddelelser

  København den 29. oktober 2021  Skriftligt svar: Overtrædelse af Konkurrenceloven

  I forbindelse med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens pressemeddelelse d.d. om Konges Sløjds overtrædelse af konkurrenceloven: 

  Det er et magtpåliggende for Konges Sløjd, at drive forretning på en ordentlig og redelig måde, og vi forsøger i enhver henseende at overholde lovgivningen. 

  I denne sag har en medarbejder ikke været opmærksom på konkurrencelovens regler, hvilket har givet sig til udtryk i uheldige formuleringer. 

  Vi har selvfølgelig samarbejdet med konkurrencemyndighederne omkring denne her sag, og vi har for at undgå en lang proces i denne forbindelse erkendt forholdet og accepteret bøden.

  Vi er en ung og hastigt voksende virksomhed, og vi har stort fokus på, hvor vi kan gøre det bedre i vores arbejdsgange. Som konsekvens af sagen har vi indskærpet og præciseret vores interne retningslinjer samt etableret løbende compliance-træning af alt relevant personale. 

  Vi betragter nu sagen for lukket, og ser frem til at fortsætte vores succesfulde rejse og det gode samarbejde med vores dygtige forhandlere og mange kunder.


  Konges Sløjd


  Peter Duedahl Sørensen 

  Bestyrelsesformand

   

   

   

   

  Vælg shop

  Luk

  ..hello there

  are you in the right place?

  ×