This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
tillykke! 🎉 du har opnået fri fragt på din ordre Shop for DKK 600 mere og få gratis fragt

Meddelelser

København den 29. oktober 2021Skriftligt svar: Overtrædelse af Konkurrenceloven

I forbindelse med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens pressemeddelelse d.d. om Konges Sløjds overtrædelse af konkurrenceloven: 

Det er et magtpåliggende for Konges Sløjd, at drive forretning på en ordentlig og redelig måde, og vi forsøger i enhver henseende at overholde lovgivningen. 

I denne sag har en medarbejder ikke været opmærksom på konkurrencelovens regler, hvilket har givet sig til udtryk i uheldige formuleringer. 

Vi har selvfølgelig samarbejdet med konkurrencemyndighederne omkring denne her sag, og vi har for at undgå en lang proces i denne forbindelse erkendt forholdet og accepteret bøden.

Vi er en ung og hastigt voksende virksomhed, og vi har stort fokus på, hvor vi kan gøre det bedre i vores arbejdsgange. Som konsekvens af sagen har vi indskærpet og præciseret vores interne retningslinjer samt etableret løbende compliance-træning af alt relevant personale. 

Vi betragter nu sagen for lukket, og ser frem til at fortsætte vores succesfulde rejse og det gode samarbejde med vores dygtige forhandlere og mange kunder.


Konges Sløjd


Peter Duedahl Sørensen 

Bestyrelsesformand

 

 

 

 

Indkøbskurv

tillykke! 🎉 du har opnået fri fragt på din ordre Shop for DKK 600 mere og få gratis fragt 💝
No more products available for purchase

Your Cart is Empty

Vælg shop

..hello there

are you in the right place?