This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
tillykke! 🎉 du har opnået fri fragt på din ordre Shop for DKK 600 mere og få gratis fragt

Retur & Reklamation

   

Retur

Vi tilbyder en 30-dages returret, der starter fra den dato, du modtager produktet. Produkter skal returneres i god og uskadt stand og skal returneres i originalemballagen.
   
Du kan oprette din retur via vores returportal: her
Du skal selv afholde omkostningerne for retur, men har mulighed for at købe et label til 39,00 kr. via vores returportal.  
Produktet skal returneres til følgende adresse:
  
Att: Konges Sløjd
Textile Logistics Denmark Aps
Hi Park 441c
7400 Herning
Danmark
  
Fortrydelsesretten kan ikke udøves ved blot at nægte modtagelse af produktet, ved ikke at modtage produktet fra transportøren eller ved at aflevere produktet til vores distributører.
 
Der kan anmodes om dokumentation, der beviser, at produktet blev sendt inden udløbet af de 30 dages frist. Produktet skal pakkes på en ansvarlig måde. Du bærer risikoen for produktet under transport og er ansvarlig for at sikre, at pakken/produktet ankommer ubeskadiget. Derfor skal du gemme postkvitteringer og ethvert "track and trace"-nummer. Desuden opfordrer vi dig til at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb og at returnere produktet i originalemballagen.
Produkter skal returneres i god og uskadt stand og skal returneres i originalemballagen. Hvis returnerede produkter viser tegn på beskadigelse eller anvendelse, bortset fra hvad der kræves for at fastslå produktets art, egenskaber og funktion, er du ansvarlig for ethvert værditab af et sådant produkt. Du kan således miste retten helt eller delvist til at få tilbagebetalt købsprisen. Så snart vi har modtaget og accepteret de returnerede varer, tilbagebetales beløbet. Vær opmærksom på, at tilbagebetalingen krediteres det kreditkort, der oprindeligt blev brugt til køb af varerne minus eventuelle skatter eller importafgifter.
Omkostningerne for returforsendelsen skal betales af dig og dækkes ikke af Konges Sløjd. Vær opmærksom på, at Konges Sløjd ikke bytter varer. Hvis du ønsker at ændre dit køb til en anden størrelse, farve eller stil, skal du følge returinformationen og derefter placere en ny ordre i vores webshop.
        

Reklamation

Vi tjekker altid produktet inden vi sender det, men desværre kan der kan ske uforudsete hændelser, eller produktet kan have en produktionsfejl.
   
Oplever du fejl eller mangler på dit produkt, kan du oprette en reklamation via dette link: Claimlane
Vi behandler din reklamation hurtigst muligt, og vender tilbage til dig inden for 1 - 2 hverdage. 

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller mail: +45 70 60 51 01 // webshop@kongessloejd.dk

Indkøbskurv

tillykke! 🎉 du har opnået fri fragt på din ordre Shop for DKK 600 mere og få gratis fragt 💝
No more products available for purchase

Your Cart is Empty

Vælg shop

..hello there

are you in the right place?